Samostudium 2021 - Kuchař-číšník K1A

květen 2021

NEJ_K1A_mögen.pdf

TEV Posilovací a protahovací cvičení.pdf

ANJ K1. A 10. část.pdf

EKO č. 10 (K1) Opakování NH; Hledání zaměstnání.pdf

KUL K1.A Druhy bezmasých pokrmů.pdf

POT K1.A Mléčné výrobky 1.pdf

POT K1.A Mléčné výrobky 2.pdf

STO K1.A Způsoby obsluhy.pdf

ZPV K1.A Elektomagnetické záření - světlo.pdf

ČJL_C1A,K1A_Dekameron.pdf

NEJ_K1A_Nicos Weg.pdf

 

duben 2021

TEV Jak správně běhat.pdf

ANJ K1. A 8. část.pdf

ODV K 1.A 1 -11 Přílohy.pdf

Bramborové_šišky.pdf

MAT C1AK1A č12 Trojčlenka - pracovní list.pdf

EKO č. 8 (K1) Opakování.pdf

ČJL_C1AK1A_Obohacování-slovní-zásoby.pdf

NEJ_K1A_Vostellung.pdf

KUL K1.A Přílohy.pdf

KUL K1.A Zařízení umýváren.pdf

POT K1.A Čaj a jeho charakteristika.pdf

STO K1.A Systémy obsluhy.pdf

ZPV K1.A Vlastnosti zvuku.pdf

ODV K 1.A 1 - 12 Moučné pokrmy.pdf

ANJ K1. A 9. část.pdf

KUL K1.A Bezmasé pokrmy.pdf

POT K1.A Mléko.pdf

POT K1.A Mléko - význam , druhy a vady.pdf

ZPV K1.A Oko - smyslový orgán.pdf

ZPV K1.A Brýle.pdf

ZPV K1.A Zrcadla.pdf

EKO č. 9 (K1) Ukazatelé národního hospodářství.pdf

MAT C1AK1A č13 Základy finanční matematiky.pdf

ČJL_C1A,K1A_pracovní list.pdf

OBN_K1A,C1A_náboženství.pdf

 

březen 2021

ANJ K1. A 5. část.pdf

MAT C1AK1A č9 Poměr.pdf

POT K1.A Pochutiny.pdf

POT K1.A Koření pravé.pdf

KUL K1.A Přílohy.pdf

KUL K1.A Přílohy z rýže.pdf

KUL K1.A Zařízení k uchování pokrmů v teple.pdf

STO K1.A Kavárenský nápojový lístek.pdf

ZPV K1.A Ohmův zákon.pdf

EKO č. 5 (K1) Rodinný rozpočet; Pojištění.pdf

ČJL_K1A,C1A_Pravopis S,Z.pdf

OBN_K1A,C1A_Subkultury.pdf

ANJ K1. A Test č. 2.pdf

EKL-K1-C1-Podminky-zivota-na-Zemi.pdf

EKL-K1A-C1A-Riskuj-zakladni-podminky-zivota-na-Zemi.ppt

ODV K 1.A 1 09 Rýže.pdf

Rizoto (1).pdf

ANJ K1. A 6. část.pdf

EKO č. 6 (K1) Pojištění; Národní hospodářství.pdf

MAT C1AK1A č10 Poměr - příklady.pdf

ČJL_C1A,K1A,R1A,Z1A,S1A_Vypravování.pdf

ČJL_C1AK1A_Slohová práce.pdf

Tělesná výchova cvičení.pdf

POT K1.A Kypřící prostředky.pdf

STO K1.A Způsoby prodeje a nabídky.pdf

ZPV K1.A Informace k výuce.pdf

KUL K1.A Speciální přílohy.pdf

ODV K1.A 1 10 Těstoviny.pdf

Recept.pdf

ANJ K1. A 7. část.pdf

EKO č. 7 (K1) Národní hospodářství.pdf

KUL K1.A Polenta.pdf

POT K1.A Káva a kávoviny.pdf

ZPV K1.A Informace k výuce.pdf

ČJL_K1A,C1A_slovo a slovní zásoba.pdf

OBN_K1A,C1A_média - reklama.pdf

MAT C1AK1A č11 Trojčlenka.pdf

 

 

únor 2021

ANJ K1. A 3. část.pdf

EKO č. 3 (K1) Úroková míra, RPSN.pdf

ZPV K1.A Elektrický náboj, vodič- polovodič- izolant.pdf

KUL K1.A Základní omáčky.pdf

KUL K1.A Bešamel, Velouté a jejich variace.pdf

POT K1.A Sladidla - Cukr, umělá sladidla.pdf

STO K1.A Pravidla pro sestavování jídelních lístků.pdf

MAT C1AK1A č7 Druhá mocnina a odmocnina.pdf

NEJ_K1A_Základní druhy potravin a nápojů.pdf

OBN_K1A, C1A_Sociální zabezpečení občanů.pdf

OBN_K1A,C1A_Postavení mužů a žen ve společnosti.pdf

ČJL - 1. ročníky - Nový zákon.pdf

TEV FULL BODY cvičení.pdf

IKT č. 2 (K1).pdf

EKL-K1A-C1A-Zdraví a nemoc.pdf

ANJ K1. A 4. část.pdf

AJ test 1. r. - 1. část.pdf

KUL K1.A Speciální omáčky.pdf

POT K1.A Med a jeho vlastnosti.pdf

STO K1.A Nápojový lístek .pdf

ZPV K1.A Elektrický proud.pdf

EKO č. 4 (K1) Úroky, měnový kurz.pdf

MAT C1AK1A č8 Mocniny s přirozeným exponentem.pdf

ČJL_C1A,K1A_inzerát.pdf

NEJ_K1A_Familie.pdf

TEV K1A S2A K2A R2A Z2A C3A Z3A Florbal.pdf

ČJL_C1A,K1A_Pravopis mě,mně.pdf

ODV K 1.A 1 08 Studené omáčky.pdf

 

 

leden 2021

ANJ K1. A 1. část.pdf

KUL K1.A Příprava jíšky ( zásmažky ) pdf..pdf

POT K1.A Obiloviny pdf..pdf

POT K1.A Pekařské výrobky pdf..pdf

STO K1.A Jídelní lístek pdf..pdf

ZPV C1.A , K1.A Tepelné motory pdf..pdf

ZPV C1.A, K1.A Zážehový motor pdf..pdf

MAT C1AK1A č5 Číselné množiny, intervaly.pdf.pdf

TEV Basketbal a úkol.pdf

EKO č. 1 (K1) Funkce peněz, Bankovní systém.pdf

ČJL - K1A, C1A - Pravidla pravopisu.pdf

OBN - K1A, C1A - socializace.pdf

NEJ - K1A - Juliana in Deutschland.pdf

IKT č. 1 (Z2, K1).pdf

EKL-C1A-K1A-biologie člověka.pdf

ODV K 1.A 1 06 Tepelné úpravy.pdf

ANJ K1. A 2. část.pdf

ČJL - C1A,K1A,R1A,S1A,Z1A - bible.pdf

KUL K1.A Bílé polévky I (1).pdf

KUL K1.A Bílé polévky I (2).pdf

KUL K1.A Bílé polévky (3).pdf

POT K1.A Houby.pdf

STO K1.A Informace k výuce odborných předmětů.pdf

ZPV C1.A K1.A Opakování.pdf

MAT C1AK1A č6 Množiny - sjednocení, průnik, rozdíl.pdf.pdf

EKO č. 2 (K1) Běžný účet; Hotovostní a bezhotovostní platby.pdf

ČJL- K1A, C1A - pravopis.pdf

NEJ - K1A - Kuchen.pdf

OBN - K1A, C1A -Problémy souč. světa.pdf

KUL K1.A Zařízení pro tepelné zpracování potravin.pdf

EKL-K1A-C1A-Orgánové soustavy lidského těla.pdf

ODV K 1.A 1 07 Omáčky - rozdělení.pdf

Koprová omáčka.pdf

Rajčatová omáčka.pdf

Houskové knedlíky.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Instagram YouTube