Gastrostudio

Strojní mechanik ve firmě Pöttinger

K1A

 ANJ_C1.A K1.A Z1.A .pdf 

EKO_K1,C2,R2,S2,Z2.pdf 

ČJL_S1AK1A.pdf

MAT_K1.pdf 

POT_K1A - Cukr, sladidla a kypřidla.pdf 

POT_K1A - Káva, kávoviny, čaj, kakao.pdf 

POT_K1A - Koření.pdf 

STO_K1A - Jídelní a nápojový lístek.pdf

TEC_K1A - Přílohy.pdf 

EKL - S1.A, K1.A, C1.A.pdf 

ZPV - K1.A.pdf 

TEV_všechny třídy.pdf 

ČJL_C1K1R1S1Z1_2.ČÁST.pdf  

ODV - K1.pdf 

NEJ K1.pdf

ANJ_C1.A K1.A Z1.A 2. část.pdf 

tipy pro volný čas_všechny ročníky.pdf 

C1K1S1R1Z1_renesance_otázky.pdf 

NEJ K1.pdf 

TEC_K1A - Bezmasá jídla.pdf 

POT_K1A - Mléko, vejce, tuky.pdf 

STO_K1A - Způsoby a systémy obsluhy.pdf 

ANJ_C1.A, K1.A, Z1. A 3. část.pdf

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 3. část.doc

IKT_S1,K1,Z1,R1.pdf

C1K1S1R1Z1_slohová práce.pdf 

duben 2020

EKL - S1.A, C1.A, K1.A. R1.A.pdf 

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 4. část.pdf 

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 4. část.doc 

MAT_C1, K1 (duben).pdf

ZPV - K1.A..pdf

ČJL_1.ročníky_slovo a slovní zásoba.pdf

ČJL_C1K1S1R1Z1_Obohacování-slovní-zásoby.pdf

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 5. část.pdf

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 5. část.doc

ČJL_C1K1S1Z1R1_pracovní list.pdf

TEV_všichni.pdf

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 6. část.pdf

ANJ_C1.A, K1.A,Z1.A 6. část.doc

EKL - S1, C1, K1, ŘEZ.pdf

ČJL_Dekameron.pdf

květen 2020

K1A.pdf

MAT_C1, K1 (květen).pdf

EKO_K1 (květen).pdf

ZPV K1.A....pdf

ČJL_Villon.pdf

EKL S1,C1,K1,R1.pdf

ZPV K1.A.....pdf

ČJL_Cervantes.pdf

ODV - K1A.docx

ODV - K1A.pdf

ANJ K1.A 7. část.pdf

ANJ K1.A 7. část.doc

červen 2020

MAT_C1, K1 (červen).pdf

ČJL_Shakespeare.pdf

EKL S1,C1,K1,R1.pdf

ZPV K1.A......pdf

ČJL_Shakespeare - poznámky.pdf

ANJ - C 1.A,K1.A,Z1.A informace.pdf

ANJ - C 1.A,K1.A,Z1.A informace.doc

ČJL_Shakespeare - pracovní list.pdf

 

Tato stránka používá soubory cookies. Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko Souhlasím, souhlasíte s jejich použitím. Další informace Souhlasím
Facebook
Instagram
YouTube
Facebook Instagram YouTube